Talent koppelen aan technologie

Wij begrijpen de behoeften van opdrachtgevers en klanten als geen ander, wat ons de eerste keuze maakt voor elk soort bedrijf, van toonaangevende wereldwijde blue chip-bedrijven tot jonge, dynamische KMO's.

De expertise die u nodig heeft.
Waar en wanneer u deze nodig heeft.


Veel klanten in Europa en de VS vertrouwen op de kennis en status van onze gespecialiseerde Oracle Applications als onafhankelijk IT-adviesbureau om freelance expertise te leveren waar en wanneer onze klanten het nodig hebben.

Vanuit kantoren in Brussel en Londen, beschikt ons team over een ongeëvenaard netwerk van klanten en consultants in uw markt en die uw taal spreken. Onze gevestigde geloofwaardigheid en expertise wordt bewezen door een omzet van £30 miljoen en bovendien maken we ook deel uit van de wereldwijde Outsourcing Inc.

Gericht op de nichemarkt, deskundig en ambitieus, wij zijn ideaal geplaatst om onze status als een Oracle Gold-partner en een diepgaand inzicht in de IT-adviesmarkt in te zetten voor uw voordeel.

Wereldwijd vertrouwde wervers voor de techologiesector


Als een lang gevestigde, kwaliteitsgerichte IT Consultancy, begrijpen we wat er nodig is om u te helpen bij het leveren van belangrijke IT-projecten. Tot onze klanten behoren allerlei dynamische bedrijven, van wereldwijde blue chip-bedrijven tot jonge KMO's, die ons allemaal vertrouwen om het beste talent te leveren binnen tijdsbestekken die het project vlot gaande houden. Hieronder vindt u een lijst met klanten of bekijk alle klanten.

Neem contact op met ons

Boulevard Brand Whitlock 114
1200 Brussel
België

brussels@ntrinsic.net
+32 2 504 01 00
 

Ingevulde werkfiches, onkostendeclaraties en facturen moeten per e-mail worden verzonden naar invoices@ntrinsic.net

Contractdocumentatie kan via e-mail worden gestuurd naar contracts@ntrinsic.net

 

Vine House
143 London Road
Kingston Upon Thames
KT2 6NH

london@ntrinsic.net
+44 20 85590666

Ingevulde werkfiches, onkostendeclaraties en facturen moeten per e-mail worden verzonden naar invoices@ntrinsic.net

Contractdocumentatie kan via post worden doorgestuurd naar Vine House of via e-mail naar contracts@ntrinsic.net